Kontakt oss
Forside / Aktuelt /

Oppsummering av 2023 i Skullerud Park

Publisert: 22. desember 2023
Oppsummering av 2023 i Skullerud Park

Året 2023 har vært en innholdsrik år her i Skullerud Park. Vi tar et tilbakeblikk for å se på de aktivitetene og arrangementene som vi har hatt det siste året. 

Året startet med skiskurs på Skullerud Skistadion i samarbeid med Rustad IL. Her fikk deltakerne lære mer om riktig teknikk for å bli bedre skiløpere.

Skiutleie skullerud vinter østmarka

Trening og aktivitet

Etter snøen forsvant var det tid for Løpekurs i april. I samarbeid med Marianne på Skullerud Sport Senter arrangerte vi et løpekurs slik at vi kunne lære hvordan du kan bli en bedre løper, og hvordan du kan optimalisere løpeteknikken din.

Løpekurs april 2023. Bootcamp Skullerud Park

Etter sommeren kom høsten, og det var igjen tid for den tradisjonelle Bootcampen utenfor Skullerud Sport Senter. Det var deilig å trene ute i det fine høstværet, og flott deltakelse fra mange sporty damer og herrer.

I oktober arrangerte vi vårt største arrangement for alle dere som sitter her i Skullerud Park, vår årlige Expo. Foredragsholder var Silje Løkeng og Liv Arnesen fra Expedition Pink Ribbon, som fortalte om sin tur over Grønnlandsisen tidligere i år og Silje sin kamp mot brystkreft.

Mingel på Expo

Sosialt og tradisjoner

I Desember var det tradisjonen tro julegaveinnsamling, som i år gikk til Oslo Røde Kors.

Vegard Eileen og Andrea.

14. desember inviterte vi til tradisjonell julelunsj i begge kantinene og denne dagen serverte de nydelig julemat med rekordmange påmeldte.

Julelunsj i Skullerud Park.

Nye bedrifter i Skullerud Park

I 2023 har mange nye leietakere flyttet inn, og til dere som er nye vil vi igjen ønske dere hjertelig velkommen til Skullerud Park. Takk for det gamle, vi gleder oss til å finne på mye gøy i 2024.

 

 

Oppgraderinger i Skullerud Park 2023

  • Uteområdene i OH5 har også fått en oppgradering med nye sitteplasser, ny gangvei, ny oppmerking.
  • Nye avfallssorteringsstasjoner i Skullerud Park
  • Pusset opp møterommet Mariholtet
  • 6 nye ladeplasser ved Olaf Helsets vei 6
  • Nytt ventilasjonsanlegg, varmepumper og kjøleanlegg
  • Nyoppusset resepsjon i Olaf Helsets vei 6 med kaffebar

Kontakt oss

    Fyll inn feltene, så kontakter vi deg angående en uforpliktende visning eller pristilbud. Eller du kan kontakte oss direkte.